2016 yılında en yüksek ciro yapan HPE dağıtıcısı: Penta Teknoloji


HPE_Penta_odul

Hewlett Packard Enterprise (HPE), Elexus Hotel Kıbrıs’ta gerçekleştirdiği etkinlikle en başarılı partnerlerini ve distribütörlerini ödüllendirdi. Penta Teknoloji olarak biz, HPE distribütörleri arasında 2016 yılında en yüksek ciroyu gerçekleştirerek ödüle layık görüldük.

25 Mart 2017 tarihinde düzenlenen, 2017’nin gelişen teknolojileri ve kanal stratejilerinin konuşulduğu toplantıda birçok HPE partneri ve HPE distribütörü bir araya geldi. Toplantı sonrasında gerçekleşen HPE Ödül Gecesi’nde Genel Müdürümüz Mürsel Özçelik ödülü MEMA Bölgesi Kanal ve Bölge Direktörü Ammar Lababidy’nin elinden aldı.

Orta Doğu ve Orta Afrika Bölgesi’nde ‘’2016 - Yılın Dağıtıcısı’’ ödülünden sonra almış olduğumuz bu ödülle 2016 yılında HPE tarafından ikinci defa ödüllendirilmiş olduk.

HPE Kimdir?

Hewlett Packard Enterprise, müşterilerin daha ileri teknolojiye daha hızlı ulaşmasına olanak sağlayan sektör lideri teknoloji kuruluşudur. Sektörün en kapsamlı ürün portföyüyle, buluttan veri merkezine ve iş uygulamalarına kadar sunduğu teknoloji ve servislerle, tüm dünyadaki müşterilerinin bilişim teknolojilerinden daha etkin, efektif ve güvenli olarak faydalanmasına yardımcı olur.

HPE ve Penta Teknoloji İş Ortaklığı

Genel Müdürümüz Mürsel Özçelik ödülle ilgili olarak “HPE distribütörü olarak 2016 yılında başarılı projeler gerçekleştirdik. 2017 yılı için hedefimiz yakaladığımız bu başarıyı, fark yaratan hizmetlerimiz ve yeni yatırımlarımızla artırarak devam ettirmektir. İş ortaklarımıza kendi müşterilerinde rakipsiz olmalarını sağlayacak değerler katarak bayi ağımızı geliştireceğiz. Bizi tercih ederek, bu ödülü almamızda en önemli etken olan bayilerimize teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

HPE_Penta





MERKEZ OFİSİ

Dudullu Organize Sanayi Bölgesi
4. Cad. No:1 34775
Ümraniye/ İSTANBUL

T 0 (850) 277 0 277

F 0 (216) 415 23 69

E info@penta.com.tr

W 0 (850) 277 0 277 (WhatsApp)

BİZİ TAKİP EDİN